Bedrijven

Wat kunnen we doen voor uw bedrijf?


De bedrijven hiernaast vermeld deden het U al voor.


De opstart van een loopclub binnen je bedrijf of organisatie is de perfecte teambuilder.

Je werkt samen aan je conditie onder professionele begeleiding. Week na week bouw je conditie op en versterk je het groepsgevoel.


Ook niets beter voor het sportief imago van je bedrijf of organisatie dan het organiseren van een sportief evenement.


Maar met je bedrijf deelnemen aan een bekende stadsloop of stratenloop doe je best goed voorbereid.
Naargelang de doelstellingen van het bedrijf kan een aangepast pakket worden samengesteld. Samen wordt een begeleidingsplan opgesteld, of het nu voor 10 of 100 lopers gaat. Trainingslocaties en clinics gaan steeds door binnen de regio van uw bedrijf.


Er zijn drie basispakketten voor het begeleidingsplan:


FIT4WORK

Eén of meerdere workshops voor de deelnemers met algemeen loopadvies, essentiële voedingstips en trainingstips voor de lopers. Eventueel enkele gezamenlijke trainingssessies met bijkomend trainingsadvies i.f.v. het eventuele doel.


PEAKTRAINING

Eén of meerdere algemene workshops voor de deelnemers en een individueel trainingsprogramma voor alle lopers na afname van een inspanningstest (veldtest of labo-test) en individueel kennismakingsgesprek. Frequente feedback per mail of telefonisch tot aan de wedstrijd en regelmatige gezamenlijke trainingssessies.


MARATHON*

Het bedrijf engageert zich om met een groep lopers een marathonvoorbereiding aan te vangen. Er worden één of meerdere algemene workshops voorzien en een individueel trainingsprogramma voor alle lopers na afname van een inspanningstest (veldtest of labo-test) en individueel kennismakingsgesprek. Frequente feedback per mail of telefonisch tot aan de wedstrijd en regelmatige gezamenlijke trainingssessies.


Afhankelijk van de doelstellingen, het aantal deelnemers en op vraag van het bedrijf of organisatie kan een aangepast begeleidingsplan opgesteld worden. Contacteer ons via onderstaand invulformulier voor een aanvraag of meer info.


*Voor het pakket ‘Marathon’ is een recente sportmedische keuring vereist van alle deelnemers.

Vraag vrijblijvend informatie omtrent onze werking of onze pakketten.